Kennismaking met onze school

Vanzelfsprekend wilt u goed voorbereid een keuze maken. Via alle informatie binnen onze website kunt u reeds een eerste indruk krijgen. Daarnaast nodigen wij u van harte uit om onze school te bezoeken. Wij organiseren op de eerste donderdag van de maand een presentatie met rondleiding.
U kunt zich opgeven via ons secretariaat, telefoon 070 320 67 05

Met betrekking tot het aanmelden van uw kind wijzen wij u graag op de vernieuwde aanmeldprocedure voor kinderen die na 1 oktober 2015 zijn geboren:
Het aanmelden van uw kind bij een basisschool is veranderd: u kunt uw kind nu vanaf 3 jaar aanmelden en u kunt meerdere scholen kiezen. Dat hebben de schoolbesturen in Den Haag en de gemeente samen afgesproken. De nieuwe regels gelden voor kinderen die geboren zijn op of na 1 oktober 2015 en gaan in vanaf 1 oktober 2018.

Aanmelden vanaf drie jaar
Ouders van kinderen die geboren zijn op of na 1 oktober 2015 melden hun kind aan vanaf het moment dat hun zoon of dochter 3 jaar wordt. Deze verandering vindt plaats op basis van de Wet op het primair onderwijs en op basis van een evaluatie onder ouders en scholen. Voor kinderen geboren vóór 1 oktober 2015 verandert er niets, meer informatie vindt u op www.eenaanmeldleeftijd.nl

We hopen u graag te mogen ontvangen!

Klik hier voor het aanmeldformulier.